"Alles onder 1 dak" Voor het verbouwen of veranderen van uw interieur kunt u alles onder 1 dak houden. Van idee naar realisatie wij helpen u op weg.

U kunt bij ons terecht voor enkele raamkozijnen maar zeker ook voor openslaande ramen en draaikiepramen.

Kozijnen of ramen verrot? Helpt verven niet meer? Dan moet u bij Dusseljee zijn! Wij helpen u graag, geven advies, meten alles bij u thuis, en maken voor u een maatwerk offerte

De maat en indeling van de treden in een trap bepalen is specialistenwerk. Op een trap van Dusseljee loopt U met een gerust gevoel naar boven.

Welkom bij Dusseljee

Wij zijn een allround Timmerbedrijf mèt showroom.
U doet direct zaken met de eigenaren van het bedrijf. Een firma waar u als klant gekend wordt. Met het vervallen van de vestigingswet mag iedereen zich aannemer noemen, ook als hij alleen een de basisschool heeft afgerond. Timmerbedrijf Dusseljee heeft een aannemersdiploma en alle benodigde certificaten om de kwaliteit van het werk te waarborgen. Mocht er toch iets mis gaan dan zij wij goed verzekerd en wordt de geleden schade volledig vergoed. Alle afspraken worden helder op papier gezet. Zo voorkomt U verrassingen achteraf. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.
 
Voor Uw eigen huis is alleen het beste goed genoeg!
 
Onze showroom is dagelijks geopend!

Hier vindt u de nieuwste trends in houten vloeren, laminaat en deuren. Wij helpen u graag vakkundig om de juiste producten te kiezen. Ook zijn wij hèt adres voor vloeronderhoud, plinten en profielen.

showroom haard   showroomparketkast

Tot ziens in onze showroom,

òf bel gerust voor een afspraak...!
Vriendelijke Groeten,

Jans en Alike Dusseljee

 

Wij leveren maatwerk kozijnen van hout of kunststof. Samen vinden wij de perfect passende oplossing voor Uw woning.