Wij hebben tientallen voorbeeld vloeren in onze showroom gelegd. Van alle vloeren op onze site hebben we stalen beschikbaar. 

Vraag eens vrijblijvend een offerte voor het leveren en monteren van uw vloer + toebehoren!!
Wij leveren natuurlijk ook gewoon aan de doe-het-zelver!!
Let op de garantievoorwaarden, vraag er naar bij úw vakman;
*Een ondervloer moet vlak zijn!
*Een dampdichte laag hebben!
*Voor appartementen geldt een speciale geluiddempende ondervloer van 10 DB!
*Voor vloerverwarming een speciale "Heatfoil" (ook met 10 DB)!

vloer leggen

Laminaatvloeren zijn sterke, krasbestendige en duurzame vloeren die tegen een stootje kunnen. Een laminaatvloer is een gelaagde vloer met een watervaste, gelijmde HDF-plaat als kern.De voordelen aan laminaat zijn dat het verhuisbaar is en onderhoudsvrij(niet meer schuren en lakken) stofzuigen en dweilen zorgt ervoor dat u de garantietermijn van 10 tot 25 jaar makkelijk zult overschrijden.

De inrichting van een huis begint met de wanden en de vloeren, die bepalen voor een groot deel de sfeer. Om een mooie overgang tussen beide te maken, gebruiken we plinten. Plinten maken het geheel compleet en kunnen een ruimte groter of kleiner doen lijken. Bovendien kunt u er snoeren en kabels achter wegwerken. Plinten zijn er in vele soorten, maten en kwaliteiten. Wilt u een sfeerbepalende plint, dan bent u bij ons op het juiste adres!

Vinyl vloeren zijn van synthetisch materiaal van topkwaliteit, zodat ze 100% waterdicht zijn. De vloeren zijn dus ideaal voor natte plekken zoals badkamers en keukens.Voor mensen met een allergie zijn deze vloeren zeer geschikt. De vloeren zijn namelijk antibacterieel, antistatisch en vrij van schadelijke stoffen. Door het vuilafstotende karakter kunt u de vloer makkelijk schoonhouden met een stofzuiger of door deze lichtvochtig te reinigen

Een lamelvloer is opgebouwd uit drie lagen; een toplaag van ongeveer 4 mm hardhout, de middenlaag bestaat meestal uit vuren strookjes die haaks op de stroken van de toplaag worden gelijmd. De onderlaag is een contra-laag en meestal van vurenhout, gelijmd in de lengterichting van de toplaag. Deze drie lagen worden onder hoge druk tot één geheel samengeperst. Hierna worden de lamellen voorzien van veer en groef of met een handig kliksysteem.
De hardhouten toplaag wordt meestal afgewerkt met een lak of olie. Dankzij deze constructie werkt lamelparket niet of nauwelijks.

Een parketvloer gaat lang mee. Door regelmatig onderhoud blijft de vloer langer mooi. Wij geven gratis advies en hebben alle onderhoudsmiddelen op voorraad. Is uw vloer aan een onderhoudsbeurt toe, dan bent u bij ons aan het juiste adres!! Wij schuren, lakken, olieën, frezen, en logen de vloer met vakkundig materiaal en veel kennis van zaken. Er zijn u al vele tevreden klanten voorgegaan!! Wij besteden de nodige zorg en aandacht aan uw vloer, dit maakt echter dat wij niet de goedkoopste zijn, maar wel de beste!! Wij maken altijd een vrijblijvende offerte en komen altijd naar uw vloer kijken!!

Deze ambachtelijk geïnstalleerde parketvloer, gespijkerd op een houten tussenvloer, is in een zeer breed scala van houtsoorten, sorteringen en maten leverbaar, waarmee ook de meest prachtige patroonvloeren gemaakt kunnen worden.