Alle houten vloeren van Lamett zijn eiken parketvloeren. Deze parketvloeren zijn beschikbaar in verschillende structuren en afwerkingen.

Lamett lamel vloeren in onze showroom

Barn

De collectie Barn is een geoliede eiken vloer met een rustiek karakter aan een gunstige prijs.

Dit parket kan zowel zwevend als gelijmd geplaatst worden en is voorzien van een Drop Lock kliksysteem waardoor de installatie snel en eenvoudig verloopt. De lange en brede planken zijn afgewerkt met olie waardoor uw parketvloer beschermd wordt tegen slijtage en vuil.

Productgegevens

 Atlanta

Atlanta is een rustiek geolied parket met een prachtige uitstraling.

Brede en lange planken met een zeer eenvoudig kliksysteem zorgen voor een warme gezellige sfeer in de woning. Deze collectie is beschikbaar in lichte tinten en aanvullend een warme bruintint. Prijs kwaliteit is dit een zeer budgetvriendelijke collectie: u kan deze vloer zowel zwevend plaatsen als ook vol verlijmen.

Productgegevens

 atlanta3d

Country

Budgetvriendelijk rustiek geolied parket
Country is een budgetvriendelijk parket met een rustieke uitstraling. Uitgesproken knopen en barsten werden heel bewust gekozen en deels open gelaten. Voor wie houdt van rustiek is dit op het vlak van prijs/kwaliteit een aanrader.

Productgegevens

atlanta3d

Farm

3-laags rustiek oxidatief geolied parket
Farm is een geolied eiken parket met veel knopen, barsten en manueel verouderde V-groef. Het geschraapte en geborstelde oppervlak wordt geolied met Woca olie. 

Productgegevens

atlanta3d

Cuba

Gerookt geolied parket
Dit eiken parket wordt gerookt en nadien afgewerkt met een zeer kwalitatieve olie. De parket planken worden gedurende 5 dagen in de droogrekken geplaatst voor een unieke intense look. Cuba past zowel in een moderne als in een landelijke omgeving. 

Productgegevens