Laminaatvloeren zijn sterke, krasbestendige en duurzame vloeren die tegen een stootje kunnen. Een laminaatvloer is een gelaagde vloer met een watervaste, gelijmde HDF-plaat als kern.De voordelen aan laminaat zijn dat het verhuisbaar is en onderhoudsvrij(niet meer schuren en lakken) stofzuigen en dweilen zorgt ervoor dat u de garantietermijn van 10 tot 25 jaar makkelijk zult overschrijden. Laminaat is opgebouwd uit een HDF onderlaag met een fotoprint daar in geperst. De druk waar het onder geperst wordt zorgt ervoor dat er verschillende kwaliteiten zijn ontstaan. Van slaapkamer kwaliteit tot projectkwaliteit(Kantoren). De clickverbinding zorgt ervoor dat het makkelijk zelf te installeren is. Geen lijm meer, en niet meer de kans dat het op een verkeerde manier gelegd wordt.

 

U vindt de mooiste Laminaatvloeren bij Dusseljee Parket! 

Altijd op zoek naar de nieuwste Trends, zijn vakbekwaam en begrijpen wat u zoekt!

Dusseljee geeft u nèt dat beetje meer! 

Veel keus van € 14,95 tot 36,00 p/m2

Onze showroom is dagelijks geopend!

Jarenlang zorgeloos leven

Quick-Step laminaatvloeren gaan een leven lang mee.

Hoge hakken, racen met speelgoedautootjes en zelfs vallende voorwerpen deren hen niet.

Dankzij de Scratch Guard bovenlaag zijn al onze vloeren tot tien keer beter bestand tegen krassen.

 

De Saffier laminaatcollectie staat garant voor ruim 20 jaar ervaring. Dankzij deze ervaring hebben wij nu de ultieme laminaatcollectie ontwikkeld die van alle markten thuis is. Aansluitend op de laatste woontrends en geproduceerd volgens de laatste normen

De decors van Saffier laminaat vloeren zijn geïnspireerd op de natuur. Het assortiment bestaat uit subtiele houtstructuren die toepasbaar zijn in ieder interieur. U vindt ongetwijfeld een Saffier laminaat vloer waar u lang plezier van zult hebben. Want een neutrale, houtgetrouwe vloer gaat nooit vervelen.

Deze vloeren hebben een scherpe prijs-kwaliteitverhouding en een eenvoudig kliksysteem, waardoor het opknappen van een woning of winkelruimte een stuk aangenamer wordt! Saffier laminaat vloeren zijn bewezen kwaliteit voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Beautifloor-laminaatvloeren zijn geschikt voor gebruik in woon- en slaapkamers en keukens. Afhankelijk van de toepassing ontvangt u vijftien tot twintig jaar garantie. Wilt u een Beautifloor laminaat vloer installeren in een kantoor, winkel of restaurant dan ontvangt u hiervoor een apart garantiecertificaat.

Lamett filosofie: aandacht voor het kleinste detail.

We believe that floors are female
beautiful and elegant on the outside,
precious and sophisticated underneath,
... to be handled with care...