Elke vloer heeft zijn eigen karakter met specifieke kenmerken: Stoer of strak, robuust of elegant, ingetogen of overdadig, modern of romantisch, trendy of klassiek. Met de laminaatvloeren van Douwes Dekker creeert u uw eigen sfeer passend bij uw persoonlijkheid.

Collecties van Douwes Dekker in onze showroom

Aardig

Een instapserie 7 mm laminaatvloeren met 8 mooie decors met een ingetogen kleurgebruik op landelijk eiken.

L128,5 cm x B19,2 cm x D7 mm{gallery}douwes-dekker-aardig{/gallery}

Spontaan

Een instapserie 7 mm laminaatvloeren met 12 mooie decors. Deze collectie laminaatvloeren in trendy grijze, witte en warme bruintinten is geschikt voor gebruik in woonkamers, slaapkamers en keukens, maar ook voor licht kantoorgebruik. Alle laminaatvloeren in deze collectie zijn voorzien van het Uniclic legsysteem en gemakkelijk zelf te leggen.

L120 cm x B19 cm x D7 mm

 

Charmant

De laminaatvloeren in deze collectie hebben een natuurlijke en tijdloze uitstraling. De collectie bestaat uit vier rustige, tijdloze decors, die zowel nu als de komende jaren met al uw creatieve interieur ideeën te combineren zijn. Een vloer die u altijd een heerlijk ‘welkom thuis’ gevoel zal geven, ongeacht de seizoenen of het interieur waarmee u de vloer combineert. 

L128,5 cm x B19,2 cm x D8 mm

Sympathiek

Een serie 8 mm laminaatvloeren met 4 fraaie decors. Trendy vloeren met voor elk interieur een keus. Mooie matte structuur op elke plank voor een rustig geheel. En toch iets aparts op de vloer.

L128,5 cm x B19,4 cm x D8 mm

Elegant

Rustige eigentijdse vloeren met extra lange én brede planken. Vier prachtige decoren geven rust aan uw interieur. Alle vloeren uit deze collectie hebben planken van 220 cm lang, wat bijna dubbel zo lang is als de meeste standard laminaatcollecties én extra breed. Met de natuurgetrouwe structuur die alle noesten en nerven in de plank volgt, heeft u met dit laminaat een niet van echt hout te onderscheiden vloer in huis.

L220 cm x B24,3 cm x D9 mm

Robuust 

Een collectie vloeren met een extra matte uitstraling, alsof u een geoliede parketvloer in huis hebt. Menigeen zal dit laminaat niet van echte geoliede plankenvloeren kunnen onderscheiden. De collectie bestaat uit een aantal ingetogen decoren die prachtig te combineren zijn met elk interieur en een tijdloze basis vormen. Alle vloeren uit deze collectie hebben extra brede planken van 24,3 cm breed met een lengte van 220 cm, bijna dubbel zo lang is als meeste standaard laminaatcollecties!

L220 cm x B24,3 cm x D9 mm