Lamett filosofie: aandacht voor het kleinste detail.

We believe that floors are female
beautiful and elegant on the outside,
precious and sophisticated underneath,
... to be handled with care...

 Collecties in onze showroom

VINTAGE DESIGN LAMINAAT:

Lamett Modern

Collosseum

Colosseum laminaat is watervast en extreem stabiel. De combinatie van de 2 watervaste lagen met het strakke kliksysteem zorgt ervoor dat deze laminaatvloer geschikt is voor vochtige ruimtes. De kern heeft een hoge densiteit en laat toe om oppervlaktes tot 400m² (20x20m) te plaatsen zonder overgangsprofiel! Dit laminaat is zeer kras-, impact- en vlekbestendig.

Productgegevens

Venice Oak

XXL laminaat met prachtige houtstructuur. De lage glansgraad en extra lange planken (2,26m!) doen vergeten dat dit een laminaatvloer is. Venice Oak is dan ook een zeer realistische imitatie van een geolied eiken parket. De houtstructuur is synchroon met de onderliggende tekening en de kleuren zijn zacht.

Productgegevens

{gallery}Lamett-venice-oak{/gallery}
 
Dockside grey - Lagoon dusk - Riviera sun 
 

de Venice Rieviera Sun & Dockside Grey DLA81 zijn helaas niet meer beschikbaar per direct!

 

Boardwalk

Dit XXL laminaat heeft 12 unieke planken, waarbij er geen enkele herhaling is binnen een plank. Boardwalk bevat geen traditionele V-groef en het decor loopt volledig door tot aan de rand, wat zorgt voor een uitermate realistische vintage houtlook. De extra lange planken zijn uitgerust met een zeer performant kliksysteem.

Classica Esclusivo

Dit laminaat is de perfecte imitatie van vintage parket met gezaagd effect en knopen. De houtstructuur die aangebracht werd in de slijtlaag loopt perfect synchroon met de onderliggende houttekening. De installatie is zeer eenvoudig door het drop lock kliksysteem.

Sapphire

Barsten, knopen en scheuren: kortom de perfecte imitatie van een rustiek parket. Dit laminaat laat zich nauwelijks onderscheiden van een echt parket door de unieke oppervlaktestructuur.

Productgegevens

Classica XXL

Classica XXL - Grosso is de lange en brede versie van het vintage laminaat Esclusivo. Deze robuuste planken komen volledig tot het recht in ruime kamers, zowel modern als landelijk ingericht. Het kliksysteem zorgt ervoor dat deze slijtvaste laminaat vloer snel en eenvoudig geplaatst kan worden.

Productgegevens

 

 

 

 

 

 

 

dusseljee logo
Openingstijden van de showroom
Maandag:
13:00 - 17:30 uur
Dinsdag
10:00 - 17:30
Woensdag
10:00 - 17:30
Donderdag
10:00 - 17:30
Vrijdag
10:00 - 21:00
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zon- en Feestdagen gesloten
Parkeren voor de deur

winkelechtpaar 

Adresgegevens
Rondeboslaan 2
9936 BK Farmsum/Delfzijl
 
T. 0596-617076
F. 0596-634559
E. info@dusseljee.com
 
plantenbak