MEISTER-laminaatvloeren bieden wooncultuur. Laminaatvloeren van MEISTER staan voor een authentiek uiterlijk, robuustheid en eenvoudig onderhoud. Daarvoor zorgen wij door een hoge kwaliteitsstandaard bij het verwerken en veel aandacht voor de stijl bij de designkeuze. 

MEISTER-laminaatvloeren uit het premiumsegment zijn bovendien bijzonder ongevoelig voor krassen, antistatisch en geschikt voor vochtige ruimtes. Vrijwel alle MEISTER laminaatvloeren zijn ook verkrijgbaar met geïntegreerde geluidsreductie, de (S) versie.Het actuele assortiment omvat houtdessins van inheemse houtsoorten zoals eik, spar of walnoot en oppervlakken die eruitzien als tegels, leisteen, zandsteen, of zelfs metal.

meister logo

Melango

Melango is binnen enkele jaren uitgegroeid tot een klassieker onder de laminaatplanken. Hij verenigt de robuustheid van een laminaatvloer met de authentieke look van een landhuisplank. Op ruim twee meter vertoont elke plank een perfect decor, dat op de plank nergens herhaald wordt. Samen met andere details zoals de voeg aan de lange kant of helemaal rondom zorgt dat voor een uiterlijk dat ook experts pas op het tweede gezicht kunnen onderscheiden van een echt houten vloer.

Melango LD 300 | 25 (S), 25cm breed met 4-zijdige vellingkant: € 32.95 p/m2 Productgegevens
Melango LD 300 | 20 (S), 20 cm breed met 2-zijdige vellingkant: € 29,95 p/m2 Productgegevens

Micala

Chic en compact: de allrounder
Het hoeft niet altijd (alleen) eiken te zijn: met zijn lengte van net iets meer dan 1,20 m laat het laminaat 'Micala' zich van zijn beste kant zien. Bijzonder rijk gevarieerde decors van zeer klassiek tot eerder extravagant vallen als 1-strook of 3-strook met alle stijlen van inrichten te combineren. Ook de liefhebber van oude vertrouwde houtdecors zal hier uiteraard zijn variant vinden. Aan u de keus: met voegen aan de lange zijde genereert u de perfecte landhuisplanken-look, de voegloze decors daarentegen zorgen voor een gelijkmatig en harmonisch uiterlijk van de vloer.
 
Micala LD 200 (S), 20 cm breed met V-voeg lange zijde Productgegevens
Micala LC 200 (S), 20 cm breed Productgegevens
 

Classic LC55

Robuust, gemakkelijk te reinigen, absoluut trendy en desondanks tijdloos – met ons laminaat vindt u de perfecte huisgenoot. En het beste: desgewenst gaat hij ook nog eens heel lang mee. U zult het zien: met hoogwaardig laminaat van MEISTER doet u alles goed.
 
Folders
meister laminaatvloer  meister classic
 
 
 
 
Wij bezorgen gratis aan huis (vraag naar de voorwaarden)
 
  
 

ACTIE LAMINAAT!!

MAISON LAMINAATPLANKEN BREED €  19,95 P/M2!!

6 KLEUREN:

 
     
1540                                                          1570                                                     1550
 
1530
 
    
1560                                                         1520