Door enorme ervaring en technische kennis is Parador in staat authentieke interpretaties van hoogwaardige materialen natuurgetrouw in laminaat om te zetten. Beslissend voor een duurzaam belastbaar resultaat zijn de solide verbindingen, die maatvastheid en stabiliteit garanderen.

Parador-laminaatvloeren onderscheiden zich door een functionele opbouw en geavanceerde techniek. Zo garandeert het gepatenteerd kliksysteem een eenvoudige plaatsing, kantenimpregnering beschermt tegen vocht – en de slijtvaste deklaag uit melaminehars zorgt voor een zeer hoge belastbaarheid. De gebruiksklassen tonen aan dat de vloeren zeer goed geschikt zijn voor sterke belasting.

Parador heeft een zeer ruim assortiment ingedeeld in series, in onze showroom de meest populaire series Basic en Trendtime.

BA­SIC
Het Basic “instap-assortiment” biedt aantrekkelijke laminaatvloeren voor de prijsbewuste koper, die door stijl en doelmatigheid overtuigen.

De basic selectie heeft 3 opties, basic 200, basic 400 en basic 600.

basic 200
geen veilingkanten
afmeting plank 1285*194*7
{gallery}parador-basic-200{/gallery}
 
basic 400
mini voegjes optie, mini veilingkant optie
1285*194*8
{gallery}parador-basic-400{/gallery}
 
basic 600 
mini veilingkant
afmeting plank naar keuze 1285*243*8 of 2200*243*8
{gallery}parador-basic-600{/gallery}

TREND­TI­ME

Het breed uiteenlopende assortiment in het topsegment biedt een groot aantal formaten en designs op het hoogste niveau, gecombineerd met een modern design.

afmeting plank 2200*243*9 
 
Andere parador series:

ECO BA­LAN­CE
Eco Balance brengt ecologie en stijl in een perfect evenwicht en houdt rekening met onze groeiende verantwoordelijkheid voor het milieu.

EDI­TI­ON 1
De Edition 1 staat voor de samenwerking tussen Parador en uitstekende persoonlijkheden van de internationale designscène. De buitengewone producten van deze collectie ontstaan volgens vrije ontwerpen van sommige van de meest bekende designers van onze tijd. Twaalf bekende designers geven exclusief voor Parador uitdrukking aan hun creativiteit en verwezenlijken hun persoonlijke voorstellingen van een moderne vloerinrichting. Het resultaat zijn unieke laminaatvloeren die zo individueel en buitengewoon zijn als de persoonlijkheden van hun scheppers. De Edition 1 benadrukt de creatieve leidinggevende eis van Parador en opent nieuwe mogelijkheden voor designgeoriënteerde inrichting, die reeds op de vloer met grote namen en ontwerpen begint.

FLOOR FIELDS
De Floor Fields Design Edition is waardering van natuurlijke vormen en structuren. Een hommage aan designklassiekers, gepaard met onverwacht nieuwe vloerperspectieven.

PARADOR PLANBAR
De ruimtedesigner van Parador. Met de ruimteplanner maakt u uw ruimteplanning gewoon online. Kies uit het omvangrijke aanbod aan laminaatvloeren, parketvloeren of vinylvloeren of uit het aanbod aan Eco Balance PUR.

CLAS­SIC
Niveau en elegantie weerspiegelen zich in de Classic lijn, vloeren waaraan hoge eisen gesteld kunnen worden.

Folders

parador indoor laminaat adviseur  parador laminaat programma  parador laminaat