Dankzij doorlopend onderzoek, innovatie en een sterke focus op kwaliteit is Quick-Step een topspeler in de vloerensector geworden. Het merk is geëvolueerd van een betaalbaar alternatief voor hout naar een volwaardige categorie op zich, met een ruime keuze aan designvloeren die je in elke situatie snel en gemakkelijk kunt plaatsen en onderhouden.

logo quick step

Populair van Quick-step laminaat en in onze showroom:

Impressive

Quick-Step Impressive is een collectie laminaatvloeren met een buitengewoon natuurlijke aanblik en gevoel. De authentieke houtnerven van de planken worden bijvoorbeeld perfect weerspiegeld in de voegen van de vloer. En dat is niet alles: dankzij een unieke waterafstotende 'HydroSeal' coating ogen de Impressive laminaatvloeren niet alleen prachtig, maar zijn ze ook het best tegen water bestand van alle laminaatvloeren die ooit zijn gemaakt.

Specificaties

Lengte: 138 cm - Breedte: 19 cm
Dikte: 8 mm
25 jaar garantie

Largo

De Quick-Step Largo planken zijn bijzonder - het zijn de langste van quick-step - en zullen jouw kamer ook bijzonder maken. Met hun lengte van meer dan twee meter stralen ze klasse en kwaliteit uit.

Specificaties

Lengte: 205 cm - Breedte: 20,5 cm
Dikte: 9,5 mm
25 jaar garantie
Vloerverwarming mogelijk 

Majestic

De Quick-Step Majestic planken zijn bijzonder - het zijn de langste en breedste planken van quick-step - en zullen jouw kamer ook bijzonder maken. Met hun lengte van meer dan twee meter stralen ze klasse en kwaliteit uit.

Specificaties

Lengte: 205 cm - Breedte: 24 cm
Dikte: 9,5 mm
25 jaar garantie
Vloerverwarming mogelijk 

 

 

In onze winkel vind je eenvoudig je droomvloer.

 quick step a dealer 2011